Overige organisatieonderdelen

Verbindingen maken is wat we doen. Mensen verbinden is wat we daarmee willen bereiken. Maar nooit alleen. Daarom werken we samen. Niet alleen met klanten, maar ook met specialisten om ons heen. Enkele van deze specialisten zijn gelieerd aan de Allinq Groep. Om het maximale resultaat uit de samenwerking te halen.
 
Elk van deze aan de Allinq Groep gelieerde organisaties is specialist in hun eigen vakgebied en zijn zelfstandig opererende organisaties in haar markten. Zij voegen een belangrijke waarde toe in ons totale pakket van diensten en oplossingen. Hieronder treft u deze organisatie aan: 
 

SCT is een van de marktleiders in het civiel technische werk voor de realisatie, het onderhoud en de verwijdering van informatie-infrastructuren. Met jarenlange ervaring en ontstaan vanuit Schuuring werkt zij inmiddels voor diverse opdrachtgevers en heeft SCT bewezen haar diensten altijd tijdig en met de juiste kwaliteit op te leveren.

Operate4all monitort, bewaakt en beoordeelt incident- en alarmmeldingen, stuurt (service)opdrachten aan en verleent toegang voor nationale en internationale technische objecten en IP-netwerken. Dit doet zij voor netwerkeigenaren en service providers. Met een geavanceerd Network Operating Center (NOC) en hoog opgeleide specialisten worden technische objecten en actieve netwerkwerken 24/7 beheerd. 
 
GISCare levert professionele software oplossingen op het vlak van Fieldservice software en software voor hulpdiensten. GISCare maakt het onderscheid door specifieke kennisgebieden te behandelen en drie deelgebieden toe te passen in haar oplossingen: locaties, events en planning.
 

7-12-2016

2G neemt softwareactiviteiten van GISCare Software...

2G te Uddel neemt met ingang van 1 januari 2017 alle...
14-11-2016

Magazine Allinq Visie

De nieuwste uitgave van ons relatiemagazine Visie...